De Thermomix


Met de Vorwerk Thermomix keukenrobot bereidt u makkelijk en snel duizenden recepten!

Een revolutie in de keuken

Wat is Thermomix? Dankzij de Thermomix worden heel wat apparaten in de keuken overbodig. Mixer, blender, babycook, rasp, sapcentrifuge, sausverwarmer, deegkneder, hakker, weegschaal, keukenwekker, kookthermometer enz. worden overbodig wanneer u dit handig apparaat in huis heeft.  Koken wordt sneller en eenvoudiger, zowel voor kleine als grote porties: terwijl de machine roert, hakt, maalt, stoomt, mixt, opwarmt of kookt, houdt u de handen vrij voor iets aangenamers. Ruim uw kasten op en dek alvast de tafel.

Snel en gezond koken

Het Vlaams Instituut Gezond Leven  en de Wereldgezondheidsorganisatie hechten met de nieuwe Voedingsdriehoek en Nutri-score label  veel belang aan gevarieerd eten. In de Thermomix kan u vis, vlees, en groenten op een gezonde en snelle manier bereiden. De combinatie van de Varoma met twee niveaus en de mengbeker, maakt het mogelijk om verschillende gerechten boordevol smaak in één keer klaar te maken. Alle ingrediënten behouden hun kleur, smaak én voedingsstoffen door de uitgebalanceerde stoom-en kookfunctie.

Onderdelen en functies van de Thermomix

Koken met de Thermomix


Begeleid koken

De Thermomix wordt geleverd met een uitgebreid kookboek dat ook digitaal op een receptensleutel staat en met één klikje op het toestel bevestigd wordt.  U heeft meteen een zeer uitgebreid aantal recepten die op uw scherm opgeroepen kunnen worden.  Voor elke stap in de bereiding wordt u begeleid. Tijd en temperatuur van de bereiding zijn reeds ingesteld, u hoeft enkel de ingrediënten toe te voegen en de schakelaar te activeren. Daarnaast biedt de Cook-key en het Cookidoo-receptenplatform u nog meer mogelijkheden om begeleid te koken.. Succes verzekerd!

Zelf koken

Natuurlijk kan u ook zonder de digitale receptensleutel koken en al uw favoriete gerechten volgens eigen initiatief in de Thermomix klaarmaken. Met de drie functietoetsen tijd, temperatuur en snelheid houdt u elke stap in uw bereiding nauwgezet onder controle. Sauteren zonder aanbakken, hakken zonder moeite, mixen met een fluweelzachte textuur als resultaat, koken zonder overkoken, dat is wat Thermomix u garandeert. Of u een onervaren kok, een hobbykok of topchef bent, Thermomix helpt u om uw kookkunsten op een hoger niveau te tillen..